Cautare

2700 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate cluj napoca" (2.92 secunde)
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Premiul pentru "cea mai buna actrita in rol principal" i-a revenit Imolei Kezdi, pentru rolul titular din spectacolul "Hedda Gabler", la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
Geoana a declarat in satul Copaceni, judetul Cluj, ca nu crede in propaganda PD-L care spune ca se termina viata si proiectele pentru Cluj daca "Basescu moare politic". ... Eu nu cred in propaganda care spune ca se termina viata sau proiectele pentru Cluj daca Basescu moare politic.
Batalie politica exista in zonele in care candidatii au sanse relativ egale, exemplu in acest sens fiind orasele Cluj, Braila, Craiova dar si in Bucuresti la sectoarele 3 si 6. Primaria Cluj este disputata de fostul premier Emil Boc si candidatul USL, liberalul Marius Nicoara.
CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Sallai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
CFR Cluj - Sepsi 2-1 Etapa 14 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1:
Superliga, play-off, etapa a 10-a CFR Cluj - Farul 1-2 (1-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti:
CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: Kolinger 97 CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1:
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... CFR CLUJ (3-5-2): ... Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti:
Superliga, etapa a 17-a CFR Cluj - UTA 0-0 Echipe de start: CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Ionut Coza / Asistenti:
Premierul Emil Boc a angajat-o in functia de consilier pe nepoata sa, Mihaela Eugenia Boc, fost angajat al Primariei din Cluj-Napoca. Mihaela Eugenia Boc a fost angajata la Primaria din Cluj-Napoca, unde avea functia de inspector de specialitate si pregatea conferintele de presa, potrivit unor reprezentanti ai primariei.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. ... Seful Biroului de Resurse Umane din Primaria Cluj-Napoca, Iosif Madru, isi aminteste ca fostul primar al municipiului, Gheorghe Funar, organiza de fiecare zi a sa de nastere o masa.
Ponta a spus ca este dispus sa se judece cu Boc si in cursa Bucuresti - Cluj-Napoca: ... Eu nu stiu cand va ajunge la proces, pentru ca este mai mult in avioane intre Bucuresti si Cluj-Napoca.
Senatorul PSD George Cristian Maior, nascut la 16 noiembrie 1967, la Cluj Napoca, este presedinte al Comisiei pentru aparare. ... Este absolvent al Facultatii de ßtiinte Politice si Administrative de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si detinatorul unui masterat in stiinte politice si analiza politica.
google-analytics.com